Vinkender

10/9-2015. Nebbiolo

10/9-2015. Nebbiolo

VinnavnKøbt
hos
LandÅrPris
(kr.)
Udse-
ende
0-5
Næse

0-10
Smag

0-20
Efter-
smag
0-10
Hel-
hed
0-10
IaltKommentar
Fontanafredda BaroloBrugsenItalien20099937146636Let sødlig. Blød med rund eftersmag
Barolo "Le Radici"Adriat VinimportItalien201020035167738Sødlig kraftig vin. Lidt stram eftersmag med meget syre.
SteenbergSkjold BurneSydafrika
201121028178843Lækker sødme. Super næse. Blød med dejlig eftersmag
Barolo Le Coste Pecchenino Felix vineItalien201040036167739Meget syrerig...Men efter 10 min i glasset åbner den sig og ændre sig totalt. Koncentreret skøn og dejlig vin som skal have MEGET luft.
Conti Sertoli Salis Sforzato, Canua Torsten Freund VinItalien200925039189948Super næse med præg af mørke bær. Skøn sødlig smag med blanding af kirsebær og rosiner. Super lækker og lang eftersmag
Fratelli Alessandria Barolo San LorenzoGreve VinkompagniItalien200832538178844Skøn sødlig "Lange Jan" næse. Meget syre, men lækker vin med lang eftersmag
Albereda Sforzato di ValtellinaLowinItalien2004275300003Prop..øv..
Longview Riserva Nebbiolo Andrup VinAustralien201230036167739Lidt "terpentin/kemisk" duft. Men dejlig smag og eftersmag.
 

2 thoughts on “10/9-2015. Nebbiolo

  1. Alex Jensen

    Rigtig god og inspirerende smagning, hvor det generelt lidt negative indtryk af Nebbiolodruen blev gjort til skamme. Vi smagte nogle fantastiske vine, hvor vi også lærte hvor god en indflydelse noget luft og tid i glasset har på duft og smag. Samtidig fik vi et godt indtryk af hvor forskellig smag og duft kan være afhængig af oprindelsessted og metode.

  2. Henrik Jensen

    Super aften, hvor vi lærte forskelligheden af Nebbiolodruen (Italien, Sydafrika og Australien) samt hvor vigtig det er, at en god Barolo får rigeligt med luft 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *